Loading...

Blog

Kandidat til Landsledelsen i SF

by Serdal Benli|1. august 2017

Mit opstillingsgrundlag:

Om mig. Jeg er 33 år og uddannet sociolog. Jeg er konsulent med speciale i organisations-, ledelses- og kompetenceudvikling i Justitsministeriet og er forfatter til en fagbog om integration på arbejdsmarkedet. Er byrådsmedlem og næstformand i Socialudvalget og formand for Beskæftigelsesudvalget i Gladsaxe.

Hvilke kompetencer har jeg? Som tidligere regionsrådspolitiker og nu kommunalpolitiker har jeg indsigt i de udfordringer, vores samfund står overfor. Som tidligere HB-medlem og via mit arbejde har jeg desuden stor erfaring med at nytænke omkring organisationsledelse og -forandring, hvor fokus ligger på medlemsinddragelse. Hvad kan jeg bidrage med? Jeg  ønsker at præge partiet i dets fortsatte udvikling som et moderne venstreorienteret parti i dialog med vores græsrødder, partiforeninger og tillidsfolk. Vi skal være det parti, der tør skabe den forandring, som er nødvendig for at kunne videregive et velfungerende samfund til næste generation.

Leave A Comment

Videre til værktøjslinje