Sidder idag til KL’s topmøde sammen med politikere fra 97 andre kommuner og glæder sig over at formanden for  KL Erik Fabrin (V) beskylder regeringen for at føre symbolpolitik på blandt andet bekæftigelsesområdet med krav om en jobsamtale til ledige engang om måneden. Det er, som Erik formulerer det, ikke value for the money. Det er dejligt at der forsat er modige venstrefolk, der tør at sige fra overfor regeringens usolidariske politik gennem de sidste mange år. Bunden er efterhånden nået. Det mest groteske er, at mens det kommunale Danmark kæmper med økonomisk slankekur prøver regeringen endnu engang, at flytte fokus ved sammen med DF at komme med et nyt udlændinge udspil, som stritter i mange forskellige retninger. Come on. Erik’s meldinger kommer på et tidspunkt, hvor en række andre aktører har kritiseret regeringens økonomiske politik og greb om kommunernes økonomi. Senest var nationalbanken ude og kritisere regeringens spareplan. I dag har Socialdemokraterne endegyldigt gjort op med skattestoppets idioti. Alt dette viser, at der er nye tider på vej i dansk politik (det kan også mærkes her i Ålborg) og mon ikke der snart falder et folketingsvalg. Det er i hvertfald tiltrængt.