I går på dagen, hvor mors dag (Dagen blev opfundet i USA i 1872 af den amerikanske forfatter og kvindevalgretsforkæmper Julia Ward Howe. Oprindeligt var tanken at dagen også skulle være en dag for fred) blev fejret rundt omkring i verden, henrettede det iranske religiøse diktatur tre kurdiske lærere og to menneskerettighedsaktivister. Henrettelserne foregik i skjul og mørke – hverken de henrettedes advokater, familier eller offentligheden var informeret om henrettelserne. Deres eneste ugerning var medlemskab af en forbudt organisation og kritik af præsteregimet. Siden 2007 er syv kurdiske aktivister blevet henrettet ved hængning i Iran, og disse seneste hændelser viser, at der er mere på vej af samme skuffe. Lige nu venter yderligere 18 kurdiske politiske aktivister og en masse andre personer på dødsgangen. Grotesk nok sker de seneste henrettelser i kølvandet på præsteregimets tyran præsident, Mahmoud Ahmadinejad i et interview i New York påstod at, der ikke fandtes politiske fanger i Iran Det er vel blevet tid til at verdenssamfundet og den danske regering engang for alle tager afstand til det formørkede religiøse diktatur i Iran og dets rædselsregime. Eller hvad?