Jeg holder foredrag om en række af emner som tager udgangspunkt i kulturmødet og social ulighed. Foredragene er relevante i hverdagen for både skoleelever, gymnasier, og offentlige institutioner, men også private virksomheder. Du kan se listen af emner nedenunder, og du skal være velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Fra kurdisk fårehyrde til dansk politiker Værdipolitik – set med brune øjne Ulighed og klassekamp anno 2011 Integration er klassekamp Kulturmødet i praksis Linedans mellem to kulturer – unges splittelse mellem to kulturer Den multikulturelle arbejdsplads – rekruttering og integration på arbejdspladsen Mangfoldig rekruttering – flere kompetencer i spil Kulturel kompetence: Kulturmødet på arbejdspladsen Inklusion vs. eksklusion – Danmark i det 21. århundrede Udgivelser  Den multikulturelle arbejdsplads Integration af nydanskere befinder sig på et meget interessant stadie. Aldrig før har så mange forskellige arbejdspladser ansat medarbejdere med anden etnisk baggrund end dansk og meget tyder på at denne udvikling vil fortsætte. Det er en spændende fremtid der allerede er begyndt. 4 nydanskere, alle med succes på arbejdsmarkedet, giver her deres bud på hvordan denne udvikling kan fortsætte og på hvordan integrationen på arbejdspladserne forløber lettest. Læs mere her. Tyrkiet 1923-2013. Trods sin korte historie har republikken Tyrkiet været igennem megen turbulens og store forandringer; Alt sammen noget, man kan læse mere om i “Tyrkiet 1923-2013″. Det historie værk beskriver Tyrkiet fra sin oprettelse i 1923 og frem til nu. På cirka 100 år er der sket gevaldige ændringer i republikken, bl.a. sekularisering, militærkup og meget andet. Alle disse politiske og historie ting bliver afklaret i bogen, der behandler Tyrkiet på en let forståelig og interessant måde.

 

Kontakt Serdal Benli på mobil 2720 8860 E-mail serdal_benli@hotmail.com

Links

https://www.benli.dk/wp-content/uploads/2011/08/tyrkiet.jpg

https://www.saxo.com/dk/tyrkiet-1923-2013_deniz-berxwedan-serinci_haeftet_9788771181357

https://www.benli.dk/wp-content/uploads/2011/08/tyrkiet-150×150.jpg

Link til boghandler, der sælger bogen.

Om Benli

Link til Benlis CV.