Jeg har store ambitioner for min folketingskampagne og visionen om et andet Danmark. For at kunne indfri de ambitioner, får jeg brug for hjælp og alle gode kræfter.

Hvis SF og jeg selv skal få et godt valg, skal alle gode kræfter samles. Derfor får jeg op til valgkampen brug for hver en hånd, til både små og større aktiviteter. Min kampagnegruppe arbejder med mange forskellige opgaver lige fra ophængning af plakater, når valget er udskrevet til løbende pressearbejde under valget.

Du kan dele brochurer ud på gader og stræder

Du kan hjælpe med at hænge valgplakater

Du kan skrive læserbreve og debatindlæg om mine mærkesager.

Du kan arrangere debatmøde med mig på din uddannelse eller arbejdsplads.

Du kan anbefale mig til dine venner på Facebook.

Du kan gå fra dør til dør – kom med ud og bank på vælgernes dør.

Du kan deltage i andre gadeaktiviteter – rundt omkring i valgkredsen.

Du kan også komme med nye ideer til min valgkamp. Har du spørgsmål til det at være frivillig på min kampagne, er du velkommen til at ringe til min valgkampskoordinator, Poul Reher Jensen på 2015 5797 eller sende mig en mail på serdal_benli@hotmail.com, så kontakter vi dig.