Indenfor ganske kort tid trykker statsministeren på valgknappen. Hvornår vides ikke, men SF i Gladsaxe og dets Folketingskandidat Serdal Benli står klar. ”Lad os nu få det valg, og skiftet regeringsmagten. Folket har længe krævet valg og landet trænger til det, og folket kræver det,” siger Serdal Benli. Ifølge Serdal Benli er valget historisk og handler om vækst eller nedskæringer. ”Enten kan vi vælge et samfund, hvor man skal klare sig selv og hvor regningen for skattelettelserne til de rigeste skal betales af børnefamilier, ledige og gennem nedskæringer på ældre, skoler og daginstitutioner,” siger han. ”Eller vi kan vælge et samfund, hvor vi samarbejder; hvor alle sikres ordentlige vilkår og hvor vi hjælpes ad. Vi skal med andre ord igen styrke fællesskaberne og skabe et Danmark hvor vi alle løfter i flok.” Serdal Benli går til valg på temaer som: Et inkluderende samfund, Et sundhedsvæsen for alle, En ambitiøs klimaindsats og En offensiv arbejdsmarkedspolitik. ”Valget skal vindes og SF-Gladsaxe er klar. Jeg er klar til at tage denne kamp og slippe af med den borgerlige regering,” bedyrer Folketingskandidat Serdal Benli. Onsdag den 24. august mellem kl. 7.00-9.00 kan man møde Serdal Benli på Buddingestation, hvor han for alvor tager fat på valgkampen. Du kan læse mere om Serdal Benli på www.benli.dk