Mit opstillingsgrundlag:

Om mig. Jeg er 33 år og uddannet sociolog. Jeg er konsulent med speciale i organisations-, ledelses- og kompetenceudvikling i Justitsministeriet og er forfatter til en fagbog om integration på arbejdsmarkedet. Er byrådsmedlem og næstformand i Socialudvalget og formand for Beskæftigelsesudvalget i Gladsaxe.

Hvilke kompetencer har jeg? Som tidligere regionsrådspolitiker og nu kommunalpolitiker har jeg indsigt i de udfordringer, vores samfund står overfor. Som tidligere HB-medlem og via mit arbejde har jeg desuden stor erfaring med at nytænke omkring organisationsledelse og -forandring, hvor fokus ligger på medlemsinddragelse. Hvad kan jeg bidrage med? Jeg  ønsker at præge partiet i dets fortsatte udvikling som et moderne venstreorienteret parti i dialog med vores græsrødder, partiforeninger og tillidsfolk. Vi skal være det parti, der tør skabe den forandring, som er nødvendig for at kunne videregive et velfungerende samfund til næste generation.